Monday, April 6, 2009

Lips of a 32 Gtr......not!!!

due to a miss-communication, i ended up buying a fiber version of Gtr r32 lips...i was really expecting an original PU (Plastic Unit)....huhu...argh...dont wanna think about it... if its broken or break in two during my drive or hitting a road bump,i will be more satify rather than i dont install it at all...

i just cable tie it,for testing/viewing purpose...still need to modify it...
hmmm but it sure does change the way Jyu look now

8 comments:

Rosso said...

Hahaha.. Gempak2..Lawa ni... G la wat copy of the lip kat PlayHouse Garage ke.. Diorang leh copykan..

singbluesiliver said...

hmmm berapa budget kalau buat lips tu??

Rosso said...

Tak taw.. Try hello Megat@ kacak embun

019 219 2292

Rosso said...

Oh, and nak custom fit pun boley..

Kete aku maybe next month masuk fender KP61. Custom fit gak tuh..

singbluesiliver said...
This comment has been removed by the author.
singbluesiliver said...

kalau atas rm100,hmmm aku rasa xyah la kot...susah2 nanti lepas tukar enjin,terus ke "menang besar" hahahahahaha

lips tu aku maybe DIY je...

Rosso said...

Hahaha.. Dah kasi hint dah ni nak tukar henjen... Lupekan je JZX90 tu.. Kekeke.. 81 lg best..

TT sabtu ni mana???? Ak dah abes sem dah.. yahooo...

singbluesiliver said...

hehehe tidak sama sekali,tu next project...
sabtu mungkin mcm biasa la tajmah