Wednesday, July 15, 2009

Digital Countdown..


as the time pass by each day,there's a mix feeling..
"uncertain,happy,affraid,excited,worried,"
well the choice is made..
the replacement heart is coming.....
one thing for sure im not putting any high expectations...
for now i will keep on praying and hoping for the best,
the rest we'll just have to wait and see..huhu!!~

6 comments:

Rosso said...

so akhirnye auto ke manual?
congratz...tercapai gak cite2 nk tuko enjin

singbluesiliver said...

hmmm mekasih,apehal auto manual!!hehehe manual laa...
sebenarnya lebih risau lagi dari happy ni pasal aku selama ni tgk gambo je...

Rosso said...

suwwwweeettt~~~

Pasni ade taxi drifter beb...walamak.. screamin 1jz akan didengari pasni...

apa kes bli brg tp xtgk lg ni? hahaha

singbluesiliver said...

xdrift....poser only hhahahaha...

jawapan tu hanya secara rasional nye aku je yg paham....errrr huhu

Maryams said...

erm, kenapa screen depan tu lain? tak mcm keta biasa.hehe

singbluesiliver said...

screen??meter tu ek...hehe sebab dier "rare" kuikuikui....

kalau ikut kan antara adik-beradik dier yg lain pon,model ni je fully digital meter..xtau kenapa hahaha... tapi kalau sekali rosak..jahanam hahahaaha